Elkötelezettség

Elsőnek mindig a vágy és az elkötelezettség jön. A pont, amikor eldöntöd, hogy építeni akarsz valamit, és elkötelezed magad életed egyik legnagyobb kalandja mellett!

Az üres tér közepén

Az üres, vagy korábbi bútorokkal teli helyek közepén állva nagyon nehéz látni a majdani kész, átépített, berendezett helyiséget. Mi el tudjuk neked képzelni.

Beszélj róla!

A gondolatok formátlanul áramlanak, de a kimondott szó testet ölt. Bátran mesélj nekünk elképzeléseidről, nincs rossz válasz, nincs használhatatlan ötlet. Együtt alakítjuk ki a végleges terveket!

Koncepció

Többen rendezitek be a lakást? Több tulajdonos szól bele az iroda jövőjébe? Nekünk nem probléma, segítünk megtalálni a közös többszörösöket. Az eltérő ötletek közötti feszültségben jön létre az a koncepció, amiben mindenki jól érzi magát. Megmutatunk többféle verziót, elmondjuk, melyik miért jó és együtt döntünk veletek a végleges tervekről.

Döntés a kivitelezőkről

Az egyik legkritikusabb momentum. Mi már nagyon sok kivitelezővel dolgoztunk együtt, segítünk a szakágak mestereit megtalálni Neked, és szívesen együttműködünk a te partnereiddel is. Tudjuk, mit hogyan lehet megcsinálni, ismerjük a tipikus hibákat, és tudjuk, hogyan kerülheted el őket.

Nem hagyunk magadra

Elindul a munka, száll a vakolat, meghozták a járólapot, de nem is úgy van a vízcső a falban, ahogy gondoltuk – végig veled leszünk, ellenőrizzük a folyamatot és segítjük az ad hoc döntéseket. Néha biztosan úgy érzed majd, hogy nem is gondoltad korábban, mennyi minden történik egyszerre – ne aggódj, mi tudtuk az elejétől fogva és tartjuk az irányt!

Valamit máshogyan szeretnél...

Nem vagyunk előre programozva, így folyamatosan alakulnak elvárásaink, gondolataink. Előfordulhat, hogy valamit menet közben szeretnél változtatni az elfogadott tervekhez képest. Elmondjuk, mire van ehhez szükség, mindez hogyan befolyásolja a munka idejét, az árakat, és segítünk a döntéshozásnál is. Te mondod ki az utolsó szót!

Berendezés, bútorok, kiegészítők

Ha megszáradt a festék, jöhetnek a bútorok. Az összkép a részletekben, a pici momentumokban rejlik. Segítünk berendezni, elhelyezni mindent úgy, ahogy együtt megálmodtuk.

Kész az új tér!

Ha átvetted a kulcsokat, együtt lépünk át veled az új helyiség küszöbén.