Consulting

Lakberendezési tanácsadás

Hosszú évek tapasztalatával segítünk, hogy ötleteidből kivitelezhető terv szülessen. Tudjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet helyiségedből. Együtt járjuk be veled a helyszínt, elmondod vágyaid, ötleteid, meglátásaid és mi ott helyben elmondjuk, hogyan lehet és érdemes azt kivitelezni. Szakmai tanácsokkal, ötletekkel támogatjuk elképzeléseid, és igény szerint összekötünk már bizonyított kivitelezőkkel.

Interior design

Belsőépítészet

Egyedi bútormegoldások, tárolók, vibráló színek, növényfal, láthatatlan szekrény, a semmiből felbukkanó ágy vagy íróasztal – bármilyen elképzeléshez tudunk jó megoldást. Ha pedig szeretnél valamit megtartani a már meglévő használati tárgyakból, azt is beépítjük a tervbe. Együtt gondolkodunk és tervezünk veled, és egyben tartjuk a kivitelezést, hogy kulcsátadáskor egy olyan helyre léphess be, ahol mindig is lenni akartál.

Blueprint design

Tervezés

Ide kerüljön a nappali? Vagy inkább egy konyha legyen étkezővel? Megvannak a terek, de nem dőlt még el, hol lesz tárgyaló az irodában vagy épp a háló az új lakásban?
Segítünk kitalálni, hogy lenne a legjobb! Sok év összegyűjtött tudását felhasználva, részletes elemzés után készítjük el a végső tervet. Hogy megkönnyítsük döntéseidet, a kérdéses pontokon több lehetséges megoldást is bemutatunk, hogy a legjobb eredmény születhessen meg.

Készen állsz a következő kalandra?