Cheppers community room
Horizontal separator image
34
Vertical separator image
35

A Cheppers irodája

A téglafal díjnyertes találkozása az űrhajóssal a nagykörúton

Fotók: Gosztom Gergő

 

Cheppers community room
Cheppers kitchen

Cheppers egy 40 főt foglalkoztató szoftverfejlesztő cég. Központja a Szent István körút egyik saroképületében, egy 500 négyzetméteres nagypolgári ingatlanban található. A feladat világos volt: funkcionális újratervezés logikus elérési útvonalakkal, miközben az évtizedek óta változatlan enteriőr friss, világos, fiatalos kreatív alkotótérré válik.


Cheppers drupalists room
Joda on the wall

Meg kellett oldanunk, hogy a kreatív munkát sokszor közösen végző kollégák és az elmélyülten, csendben dolgozó programozók megtalálják a maguk helyét. E mellett oktatóhelységet, Skype-szobát és vezetői irodát is kialakítottunk.


Egyszerre talált helyet az ipari hangulatot behozó téglafal, öltözőszekrények, gyári világítótestek, valamint a modern, sci-fi hangulatú designelemek, növények, egyedi gyártású bútorok.

Corridor near to the entrace
The big meeting room
Office of the CEO and CTO

Az irodát áthatja a fekete és a fehér kettőssége, amit grafikákon és növényeken túl a citromságra vidámsága tör meg minden szobában, minden térben. Az egyedi hangulatú eklektika a 2015-ös Év Design Irodája versenyen második helyet ért.


Main color
#ffdf12
Heading text color
#f0d000
Háttérszín
light