A REKLEKTIKRŐL

A tér, amiben létezünk, kifejezi személyiségünket.

A jól működő otthon vagy iroda ösztönző, meglepő és észszerű egyszerre.

A Reklektik kultúrája a belső békére és a váratlan megoldások harmóniájára épül. Azt a pontot keressük, ahol ügyfeleink vágyai, környezetünk jövője és az adott térben élők vagy dolgozók hangulata egyensúlyba kerül.

Az első kósza gondolattól kezdve az utolsó szögig végigkísérjük ügyfeleinket, hogy logikus, funkcionális, látványos és egyben inspiráló terek jöhessenek létre. Más szakágakkal együttműködve olyan belsőépítészeti, lakberendezési megoldásokat nyújtunk, melyeket pontosan úgy lehet megvalósítani, ahogy a tervezés során elképzeltük.

Kik vagyunk

Hannus Tamás

Tanulmányaimat a MOME-n Formatervező szakon végeztem. Imádom a bútorokat, de rájöttem, hogy leginkább enteriőrbe helyezve, komplexebb hatást keltve nyűgöznek le igazán. Kedvenceim az ‘50-es, ‘60-as és ‘70-es évek főként olasz, német, francia eredetű bútorai, tárgyai. Lenyűgöznek a nem mindennapi színek, anyagok, struktúrák, formák kombinációi. Szeretem a régi és új stílusok vegyítését. Lételemem a megújulás, és a “WOW” hatás elérése.

Sátori Edit

Fontosnak tartom, hogy munkám végeredményeként egy lakás tükrözze tulajdonosainak lelki- és vizuális világát, hogy ne csak egy menő lakással gazdagodjanak, hanem a küszöbön átlépve rögtön otthon érezhessék magukat. A BME Építészmérnöki Karán folytatott tanulmányaim alatt is mindig szem előtt tartottam a funkcionalitás és az esztétika harmóniáját a legkisebb részletekig.

Opóczki Anna

Tanulmányaimat a BME Építészmérnöki karán végeztem. Ezt követően párhuzamosan műemléki épületekkel foglalkoztam, valamint alkalmanként belsőépítészeknek dolgoztam. Ekkor ébredtem rá, hogy mennyire szeretem azt, hogy sok kérdés és beszélgetés, után az emberek szinte összes titkukat felfedve megnyílnak. Számomra ez a bizalom adja az egyik legnagyobb inspirációt.

01

Harmónia

Mindenkinek van stílusa, ízlése és igénye arra, hogy kellemes, otthonos és inspiratív környezetben töltse idejét. A tér szervezésével, illetve a különböző színek, bútorok és kiegészítők megfelelő egyensúlyával érhetjük el ezt a harmóniát.

02

Esztétika

Olyan tereket alkotunk, amelyek hangulatos, élénk és mégis megunhatatlan látványt nyújtanak. Színekkel, formákkal, textúrákkal varázsoljuk el nemcsak otthonodat, hanem mindennapjaidat is.

03

Funkcionalizmus

Legyen az nagyobb vagy kisebb lakás, iroda vagy vendéglátóhely, a terek optimális kihasználása kiemelt jelentőséggel bír a tervezési folyamatban. Cél, hogy a tárolóhelyek és bútorok a megrendelő minden kényelmi és tárolási igényét kielégítsék.

04

Személyre szabottság

Egy lakás akkor válik az otthonoddá, ha téged személyesít meg a kialakítása, a padló, a színek, a személyes tárgyaid, amelyekhez megannyi jó emlék fűz. Fontosnak tartjuk, hogy egy lakásba ne lakni, hanem élni járjon haza büszke tulajdonosa.

Készen állsz a kalandra?

/sites/default/files/patterns/aboutus-wire-bg.svg